Stolt Utveckling

Ta inte mitt ord för det - hör vad kunderna säger!

Stefan Lundh, Sales Director SP
“Utvecklar människan bakom besluten” En starkt bidragande effekt till vår positiva resa på det professionella och personliga planet.”

Johan Millgårdh, VD Millcon AB
“Genom ett genomgripande arbete i hela företaget, från ägare, ledning till operativ personal har vi tillsammans med Stolt Utveckling utvecklat vårt företag. Det har varit ett kreativt och annorlunda sätt att belysa organisationen. Att se saker annorlunda utan att med dramatik förändra någon världsbild. Vi har som resultat av vårt arbete fått ökad ”fighting- spirit ” i organisationen samtidigt som det absolut viktigaste, ansvarskänslan för företaget och motivationen hos de anställda har växt.”

Erik Tamm, Platschef Hjortkvarn Timber AB
“Jag och min personal är jättenöjda med det riskanalysarbete som genomförts hos oss nu i oktober-november. Förutom att leverera jobbet helt enligt den plan vi lade upp så bidrog han till att vi fått ett nytt tankesätt i vårt fortsatta arbete. Det tankesättet innebär att vi nu har ett bättre helhetstänk som i sin tur kommer bidra till att vi blir ännu mer effektiva framåt.”

Maria Åhgren, VD Kilsbergens konferens och lodge
“Vi är överhört glada över att vi har fått möjligheten att jobbat med Catrine under detta år. All personal har fått större självinsikt, arbetsglädje och tro på sig själv! Det har blivit roligare att gå till jobbet och vår teamkänsla har ökat.”

Referenser: 211012

Tobias Wretefelt/Hyrcenter nu RENTA
Personligt: Stolt Utveckling och Catrine har lärt mig att prioritera och sortera bättre i alla möjliga områden med fokus på min personliga hållbarhet.

Ledarskapsgruppen:
Ett forum för att prestigelöst ventilera och diskutera med andra i liknande situation. Jag brukar kalla det min ”mentala styrelse”. En ”hjärntrust” där vi lyfter varandra. Kan varmt rekommendera att bli med i en sådan grupp.

Thomas Sööder/ RENTA
Jag använder Catrine som mitt personliga bollplank för att leda mig själv framåt. I ledarskapsgruppen fann jag ett forum för att prestigelöst bolla tankar, idéer och olika utmaningar med likasinnade. Som ledare blir man lite ensam i sin roll och då är det skönt att träffa andra som har lika position. Vi har fått redskap för att kunna hantera utmaningar bättre och hur man leder andra på ett bra sätt