Stolt Utveckling

Ta inte mitt ord för det - hör vad kunderna säger!

Stefan Lundh, Sales Director SP
“Utvecklar människan bakom besluten” En starkt bidragande effekt till vår positiva resa på det professionella och personliga planet.”

Johan Millgårdh, VD Millcon AB
“Genom ett genomgripande arbete i hela företaget, från ägare, ledning till operativ personal har vi tillsammans med Stolt Utveckling utvecklat vårt företag. Det har varit ett kreativt och annorlunda sätt att belysa organisationen. Att se saker annorlunda utan att med dramatik förändra någon världsbild. Vi har som resultat av vårt arbete fått ökad ”fighting- spirit ” i organisationen samtidigt som det absolut viktigaste, ansvarskänslan för företaget och motivationen hos de anställda har växt.”

Erik Tamm, Platschef Hjortkvarn Timber AB
“Jag och min personal är jättenöjda med det riskanalysarbete som Jan-Åke Stolt Karlsson genomfört hos oss nu i oktober-november. Förutom att leverera jobbet helt enligt den plan vi lade upp så bidrog han till att vi fått ett nytt tankesätt i vårt fortsatta arbete. Det tankesättet innebär att vi nu har ett bättre helhetstänk som i sin tur kommer bidra till att vi blir ännu mer effektiva framåt.”

Maria Åhgren, VD Kilsbergens konferens och lodge
“Vi är överhört glada över att vi har fått möjligheten att jobbat med Catrine under detta år. All personal har fått större självinsikt, arbetsglädje och tro på sig själv! Det har blivit roligare att gå till jobbet och vår teamkänsla har ökat.”