Stolt Utveckling

Ta inte mitt ord för det - hör vad kunderna säger

Utvecklar människan bakom besluten. En starkt bidragande effekt till vår positiva resa på det professionella och personliga planet.

Stefan Lundh
Sales Director SP

Personligt: Stolt Utveckling och Catrine har lärt mig att prioritera och sortera bättre i alla möjliga områden med fokus på min personliga hållbarhet.

Tobias Wretefelt
RENTA

Genom ett genomgripande arbete i hela företaget, från ägare, ledning till operativ personal har vi tillsammans med Stolt Utveckling utvecklat vårt företag. Det har varit ett kreativt och annorlunda sätt att belysa organisationen. Att se saker annorlunda utan att med dramatik förändra någon världsbild. Vi har som resultat av vårt arbete fått ökad ”fighting- spirit ” i organisationen samtidigt som det absolut viktigaste, ansvarskänslan för företaget och motivationen hos de anställda har växt.

Johan Millgårdh
VD Millcon AB

Vi är överhört glada över att vi har fått möjligheten att jobbat med Catrine under detta år. All personal har fått större självinsikt, arbetsglädje och tro på sig själv! Det har blivit roligare att gå till jobbet och vår teamkänsla har ökat.

Maria Åhgren
VD Kilsbergens konferens och lodge

Ett forum för att prestigelöst ventilera och diskutera med andra i liknande situation. Jag brukar kalla det min ”mentala styrelse”. En ”hjärntrust” där vi lyfter varandra. Kan varmt rekommendera att bli med i en sådan grupp.

Ledarskapsgruppen

Jag använder Catrine som mitt personliga bollplank för att leda mig själv framåt. I ledarskapsgruppen fann jag ett forum för att prestigelöst bolla tankar, idéer och olika utmaningar med likasinnade. Som ledare blir man lite ensam i sin roll och då är det skönt att träffa andra som har lika position. Vi har fått redskap för att kunna hantera utmaningar bättre och hur man leder andra på ett bra sätt.

Thomas Sööder
RENTA